Ο στόχος μας

Στοχεύουμε στην βελτίωση της απόδοσης της δημόσιας διοίκησης μέσα από την εφαρμογή καινοτομιών στην οργανωτική διάρθρωση και τις διαδικασίες, τα λειτουργικά συστήματα, τον ανασχεδιασμό της επιχειρησιακής λειτουργίας και της παροχής δημοσίων υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας και κοινωνίας.

 

Η αποστολή μας

Εμείς, στο Τμήμα Καινοτομίας, σχεδιάζουμε την πολιτική καινοτομίας στον δημόσιο τομέα αναζητώντας λύσεις σε όλους τους τομείς της δημόσιας διακυβέρνησης, με σκοπό την αναβάθμιση και την βελτίωση της δημόσιας διοίκησης, μέσα από τη χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων και εργαλείων.

 

Πως δουλεύουμε

Υποστηρίζουμε τις δημόσιες οργανώσεις να αναπτύξουν δεξιότητες καινοτομίας παρέχοντας τους τα εργαλεία και την μεθοδολογία για να το πετύχουν. Σχεδιάζουμε έργα διάδοσης της καινοτομίας, συν διαμορφώνουμε πιλοτικές δράσεις καινοτομίας, υποστηρίζουμε την δημιουργία δικτύων καινοτομίας και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όσες οργανώσεις έχουν ανάγκη μέσα από εργαστήρια καινοτομίας.

 

H ομάδα μας

Χρήστος Κοκκάλας

Ο Χρήστος Κοκκάλας, έχει γνώσεις καινοτομίας και επιχειρηματικότητας με σπουδές στην επιχειρησιακή έρευνα και την διοίκηση των νέων τεχνολογιών. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με την επιστήμη των δεδομένων και πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ικανότητας καινοτομίας των φορέων της δημόσιας διοίκησης.

Δρ. Ευγενία Αδαμοπούλου

Η Δρ. Ευγενία Αδαμοπούλου έχει γνώσεις Διαχείρισης Γνωστικών Συστημάτων με σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, ενώ έχει εργαστεί για περισσότερο από 15 χρόνια σε εμβληματικές Δράσεις Καινοτομίας, χρηματοδοτούμενες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με το βαρόμετρο καινοτομίας και τον σχεδιασμό έργων της πολιτικής για την καινοτομία.

Χριστίνα Χαζάκη

Η Χριστίνα Χαζάκη έχει γνώσεις οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, marketing και πληροφοριακών συστημάτων ERP. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με την ανάλυση καλών πρακτικών της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας του Τμήματος www.innovation.gov.gr

Φαίη Γιάνναρου

Η Φαίη Γιάνναρου έχει 20ετή εμπειρία στην διοίκηση του πλήρους φάσματος των λειτουργιών του ανθρώπινου δυναμικού με σπουδές στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, την διοίκηση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων καινοτομίας των δημοσίων υπαλλήλων και των θέσεων εργασίας για την καινοτομία.

Ανδρέας Ανδρουλάκης

Ο Ανδρέας Ανδρουλάκης έχει σπουδάσει Πληροφορική με μεταπτυχιακό στις Νέες τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με  τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την διαχείριση της πλατφόρμας καινοτομίας www.innovation.gov.gr.

 Βασιλεία Πιλάλη

Η   Βασιλεία   Πιλάλη   έχει   γνώσεις   ανάλυσης   δεδομένων, επεξεργασίας   δεικτών   και   διοικητικής   οργάνωσης   με σπουδές   στη   στατιστική   και   στη   διοίκηση   επιχειρήσεων.   Είναι επίσης απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με την έρευνα για την καινοτομία και την αξιολόγηση του συστήματος καινοτομίας στην ελληνική δημόσια διοίκηση.

Χαρά Λουκάτου

Η   Χαρά   Λουκάτου   έχει   γνώσεις   διοικητικής   και   γραμματειακής υποστήριξης και   σπουδάζει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στο τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών ασχολείται με την οργανωτική υποστήριξη.

Εγγραφείτε στο newsletter
Σε περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου, συμπλήρωσε το υπηρεσιακό σου email.