Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών | 23 Ιανουαρίου 2024

Το Smart Attica EDIH, o πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα και μέλος της Ομάδας Καινοτομίας Δημόσιου Τομέα τον οποίο συντονίζει το Υπουργείο Εσωτερικών, διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 10:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του EKEΦΕ Δημόκριτος.

Τι αφορά το Συνέδριο

Το συνέδριο χαρτογραφεί την καινοτομία στην Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα: Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; και Τι άλλη βοήθεια παρέχεται;.

Η καινοτομία στον Δημόσιο Τομέα

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, για πρώτη φορά εξερευνάται ο ρόλος του δημοσίου τομέα στην καινοτομία της χώρας. Επίσης αναζητούνται τα εμπόδια και οι ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της καινοτομίας των δημοσίων φορέων καθώς επίσης και ποιος ο ρόλος της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού στην ενθάρρυνση των υπαλλήλων για καινοτομία.

Πρόγραμμα Συνεδρίου και δηλώσεις συμμετοχής

Το διήμερο πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται εδώ.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, θα χρειαστεί να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/innovation-greece-50/

Εγγραφείτε στο newsletter
Σε περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου, συμπλήρωσε το υπηρεσιακό σου email.