Ευκαιρία να αναδείξεις μία καλή πρακτική καινοτομίας της υπηρεσίας σου!

O Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), σε συνεργασία με το Κέντρο για την Κυβερνητική Καινοτομία Mohammed Bin Rashid των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, άνοιξαν στις 14 Οκτωβρίου 2019 την 4η ετήσια πρόσκληση για υποβολή καινοτομιών.
Η πρόσκληση αυτή είναι μία άσκηση πληθοπορισμού (crowdsourcing), που συγκεντρώνει εκατοντάδες πρωτοποριακές μελέτες περίπτωσης καινοτομίας στο δημόσιο τομέα.
Στόχος είναι να αποτυπωθεί ο παλμός της καινοτομίας του δημόσιου τομέα, να έρθουν στην επιφάνεια τα θέματα που απασχολούν περισσότερο, οι τομείς έλξης και οι βασικές προκλήσεις που προκαλούν αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις καινοτομούν.

Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα την προετοιμασία σου, με τους εξής τρόπους:
1. Δες την φόρμα και τα πεδία που θα πρέπει να συμπληρώσεις εδώ (https://oecd-opsi.org/wp-content/uploads/2018/07/Case-Study-Submission-Form.doc)
2. Για να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην πρότασή σου, ετοίμασε ένα μικρό βίντεο 2-3 λεπτών για να προβάλεις την καλή πρακτική σου, το οποίο θα περιλαμβάνει το ποια είναι η υπηρεσία σου, ποια είναι η καλή πρακτική καινοτομίας που υποβάλλεις, για ποιο λόγο καινοτόμησες και τα αποτελέσματα που έχεις δει έως τώρα. Ανέβασέ το στο twitter @OPSIgov χρησιμοποιώντας το tag #CallforInnovations.

Προθεσμία υποβολής της αίτησης έως 21 Φεβρουαρίου 2020.

Διάβασε περισσότερα εδώ: https://oecd-opsi.org/call-for-innovations-2020/

Καλή επιτυχία!

Εγγραφείτε στο newsletter
Σε περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου, συμπλήρωσε το υπηρεσιακό σου email.